söndag 20 september 2009

Sommarväder

Har det varit den här helgen i Falun, cyklade en kortare sväng på ca 15 km på lördagsförmiddagen, för att sedan vara lite social med föräldrarna som var på besök under helgen, de bodde på Lugnets camping i sin husbil, resten av eftermiddagen ägnade jag åt favoritsysselsättningen gräsklippning :-(

Idag så blev det lite småfixande hemma på förmiddagen, för att mitt på dagen avnjuta en riktigt högkvalitativ fotbollsmatch på tv......, Brommapojkarna mot DIF. Det tändes faktiskt ett litet hopp inför avslutningen av allsvenskan i och med DIFs övertygande seger.

Därefter blev det en 50 km lång cykeltur där jag faktiskt mötte ett av de svenska medaljhoppen på cykel vm som drar igång i veckan, vem kan det ha varit? Jag körde en maxintervall i Österåbacken och några maxintervaller på slätan också, kändes helt ok även om det nog tyvärr bara är att inse att ska det sättas in några avgörande stötar nästa år ska dom nog inte sättas in i några alltför långa backar.

Till middag blev sallad, rostbiff och nyplockade trattkantareller som Sussi fått av en snäll kollega, det var fantastiskt gott. I morgon är det dags för vågen igen, återkommer med en rapport.

Ha det bra.

//Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar