söndag 6 september 2009

Det var den helgen det

Tur att det är måndag i morgon så man får vila sig lite :-)



Den här helgen har det varit full fart, började lördagen vid 0730 med att tapetsera i köket, vid 11 tiden var det dags att åka till ishallen för att städa ur våra förråd så vi får lite mer svängrum den här säsongen.

Sen var det bara att vända hemåt för en snabb tacolunch (utan bröd/skal) och fortsatt tapetserande, klar vid 17 tiden, på med cykelstassen och ut på en 30 km stenhård runda runt Varpan. In i duschen, och sedan kom dagens största utmaning, laga middag som skulle falla dessa personer i smaken: Kaspar, laddandes för Svealands mästerskapen på söndag=mycket kolhydrater. Tre tonåringar=Inga grönsaker. Och sist men inte minst mig själv=inga kolhydrater.



Det blev grillad fläskkottlet med en sallad till för min del, de andra vältrade sig i kokt potatis eller pommes frites :-(



Sen blev det soffan och lite expertutlåtanden till fotbollen, det är inte klokt vad enkelt det är från den positionen, nu blev ju slutet något av de mest osannolika man varit med om. Heja Sverige.



Upp på söndag morgon, åkte med Kaspar till klassisk cykelmark uppe på Sollerön, här är mållinjen som alla cyklister i Sverige vill vara först över någon gång:



Så här såg det ut när H40 gav sig iväg på sin 90 km runda, åkte med bakom under det andra varvet, det gick inte alltför fort en hel del utbrytningsförsök men ingen som fick någon lucka.




Det hela avgjordes inte helt otippat på sista varvet i backen upp mot Tomteland, segern gick till en Falu cyklist som jag tyvärr tappat namnet på (ursäkta).


Sen bar det av hemåt igen för att slänga i mig en proteinshake och sedan ge mig ut på en runda till runt Varpan, körde på lätta växlar med två st 1 km maxintervaller..puh


Nu har vi avnjutit en Biff rydberg och tänker slappa i soffan resten av kvällen.


Ha det bra.


//Johan







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar