söndag 27 september 2009

Hmmmmmmm

Det känns som det är en förkylning eller nåt annat trist på gång i kroppen, dagen började annars bra med långfrukost och starten på herrarnas linjelopp i Mendriso. Växlade lite mellan SVT och Eurosport idag eftersom Bäckstedt kommenterade på SVT, han har en hel del kul att berätta från sin långa och framgångsrika karriär, bla berättade han att den säsongen som han körde mest tävlingar så kom han upp i 4800 mil, det är drygt ett varv runt jorden på en säsong, och som han också mycket riktig påpekade: fotbollsspelarna gnäller om det råkar bli två matcher på en och samma vecka ;-D

Efter att sett ett par varv vart det dags för egen träning igen, idag bar det av mot Toftbyn över till Svärdsjö och sedan hem via Hosjö, ca 50 km blev det totalt. När jag kom till Svärdsjö efter ca 30 km kändes det oförskämt bra i benen och snittet dit låg på dryga 30 km/h trots stigningarna i början på rundan, men.......sen efter högersvängen i Svärdsjö blev det rena väggen. Rak motvind resten av vägen hem kändes rätt ordentligt i benen kan jag lova.

Sedan blev det en snabb dusch för att följa sista timmarna av vm loppet på tv, imponerande vilken fart de satte upp på slutet trots den hårda banan och den relativt långa distansen även för proffsen, kul att Evans fick vinna det unnar jag verkligen honom, synd att inte svenskarna kunde vara med när avgjordes bara.

Nu är det snart dags för måndagsvägningen och en ny arbetsvecka igen.

Ha det bra så hörs vi.

Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar