måndag 22 mars 2010

Nu får det vara nog

Helgen började med ett underbart väder, vi packade in oss i bilen och drog till Bjursås för en dags snowboardåkning, 10 grader varmt, lagom med folk och ett riktigt bra underlag i backen gjorde att det blev en riktig höjdardag.

Sen blev det dags för den årliga mixmatchen i Haik hockey, blev storförlust för det svarta laget, där jag olyckligtvis ingick:( Sen blev det pizza och öl på stan med lite folk från laget, medandra ord en riktigt trevlig dag där jag dessutom började fundera på om det inte snart kan vara dags för en premiärtur på racern utomhus.

Efter 3 timmars sömn så blir vi väckta av valpen som har fått för sig att 6 AM är en alldeles utmärkt tid att gå upp på morgonen........

Tittar ut med trötta ögon och ser...... 1 dm nysnö utanför dörren, sen fortsatte det att snöa i princip hela dagen, så nu börjar vi om igen med att hoppas på att det kanske ska bli möjligt att cykla ute innan midsommar iaf.

Det fick bli en slöa i soffan och tvätta bilen dag, trist nog. Nu sitter jag på jobbet och inväntar kvällen då jag ska till Gävle och förhoppningsvis se DIF vinna över Brynäs, hjälp till och håll tummarna nu......

Ha det bra, och grattis till alla skidåkare ni lär ju inte behöva köra några rullskidor på ett bra tag.

//Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar