fredag 30 april 2010

Dubbla pass

Blev det igår, på förmiddagen rullade jag en sväng på 26 km på lätta växlar, det verkade som det skulle bli regn men när det sprack upp bestämde jag mig för att rulla bort lite mjölksyra ur benen.

Blev en sväng runt Hosjö-Svärdsjövägen-Grand Fondo avslutningen ner till stan och hem igen, med ett obligatoriskt stopp på Cykel & Fjäll för lite snack med den alltid lika trevliga personalen där.

På eftermiddagen blev det sedan en sväng ner till velodromen igen, det blev ett rätt stort gäng som anslöt där, vi blev 12 st träningssugna cyklister. Vi började passet med att träna några Madison växlingar (kast med cyklist) efter det så gick vi upp på blå linjen hela klungan och lät de tre första ta ett varv på klungan, så höll vi på ett bra tag, mycket effektiva och givande intervaller.

Det är löjligt hur mycket lättare det är att pressa intervaller om du har någon att jaga, det måste bygga på samma princip som den att löpning är tråkigt men släng in en boll går det att springa hur länge som helst (nästan).

Idag ska det bli riktigt varmt enligt väderprognosen, det skulle ju i så fall vara första gången på en Valborg, vi får väl se.

Har inte riktigt bestämt mig för vad det blir för träning idag, men nu blir det iaf frukost.

//Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar