torsdag 1 april 2010

1 april

Är det idag och jag har inte blivit lurad än så länge iaf.

Igår fick vi ett glädjande besked, vi har ju en 7 veckor gammal valp som kommer från vår första hund Mimmi. det var en dramatisk förlossning som slutade med akut kejsarsnitt, vi har jobbat hårt både Sussi och jag för att den lilla valpen som tyvärr blev ensam överlevande efter födseln ska klara sig, det har varit stödmatning, nattvak mm.

Nu har det visat sig att den inte utvecklas riktigt som den ska så vi bokade tid på Falu djursjukhus igår, väntan innan vi fick träffa veterinär kändes som en evighet, vi var inställda på det värsta tänkbara nämligen att hon hade vattenskalle och att vi skulle bli tvungna att avliva henne, MEN det visade sig att hon med största sannolikhet "bara" är blind så vi fick åka hem med vår kära Tilda igen, nu ska vi se till att hon får det så bra som möjligt, det ska inte vara några problem för en blind hund att leva ett näst intill normalt hundliv.

Detta har ju tyvärr fått lite negativ inverkan på cyklingen den här veckan men nu blir det ju påskhelg och det verkar som det ska bli sol iaf några dagar så det kanske tom kan bli en tur med racern utomhus, den som lever får se.

Glad Påsk.

Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar