söndag 30 maj 2010

Summering av veckan

Testade TCT för första gången i onsdags, blev tyvärr lite sen ut till Torsång så det blev inte någon uppvärmning att tala om, vilket straffade sig direkt, det small till i det 43 man starka startfältet direkt efter start, full fart ut ur Torsång, fick gå på rött direkt vilket gav mjölksyra som sprutade ur öronen.... Fick släppa efter endast några km, bara att bryta ihop och komma igen.

Andra heatet började något mer humant, gick med klungan i ca milen innan det blev lite för mycket tuggummieffekt i slutet av klungan, färdig igen, suck......

Båda klungspurterna vanns av Vacchi, starkt gjort.

Torsdag blev ett rull pass med lite intervaller, kändes rätt ok.

På fredagen drog jag iväg på en Varpan runda med full fart från början för att vänja sig vid att det går fort från start. Kändes riktigt bra.

I helgen har det blivit mycket cykel men bara i teorin, jag har nämligen gått en bancykelkommissariekurs nere på YA arena, den hölls av Sveriges enda bankommissarie, Michael Anderson. Vi var 5 st som gick och vi är alltså de enda 5 som gått någon kommissarieutbildning för bantävlingar i Sverige, känns rätt bra......

Nu blir det hårdträning i veckan för att se hur det känns, nästa helg blir det antingen Veterancupen i Stockholm, tre deltävlingar eller Siljan runt på lördag.
har inte riktigt bestämt mig ännu.

Ha det.

Johan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar